Realizarea bazelor bazelor de receptie cu tehnologie complexa

Realizarea bazelor de receptie cu tehnologie complexa, necesita un foarte mare efort atat financiar cat si intelectual. Din acest motiv, de la primul pas si pana la ultimul, acordam o foarte mare atentia fiecarui detaliu. In urmatoarele puncte,va rezumam in ce fel reusim sa implementam impreuna cu partenerii nostrii, aceste proiecte, de la faza de proiect pana la punerea in functiune.

1.
INTREVEDERE PERSONALA

In cadrul intrevederii cu un posibil partener, cunoastem cerintele acestuia si concepem impreuna un anumit tip de tehnologie si flux tehnologic.

2.
OFERTA DE PRET

In urma discutilor, intocmim oferta de pret, care contine descrierea complecta a tehnologiei cu desenele aferente si pretul.

3.
INTOCMIREA SI SEMNAREA CONTRACTULUI

Daca este nevoie, se pot organiza si alte intrevederi, pentru a se ajunge la forma finala, a se face eventualele modificari sau a gasii solutii pentru eventualele cerinte personale. Dupa gasirea solutiei finale, se trece la intocmirea si semnarea contractului.

4.
PROIECTARE, FABRICARE

Semnarea contractului este urmata de modelarea in 3D a bazei cu tehnologia complecta, se finalizeaza anumiti parametrii tehnici si corespunzator acestor parametrii, se proiecteaza si se fabrica fiecare echipament in parte.

5.
IMPLEMENTARE

In paralel- sub indrumarea noastra si a Beneficiarului – se incepe autorizarea lucrarilor de constructie si realizarea proiectului de executie. In caz de necesitate, atragem in executia anumitor lucrari tehnice speciale, subantreprenori calificati pentru executia acestora.

6.
RECEPTIA LUCRARILOR

Dupa punerea in functiune, receptia cu succes a tehnologiei si instruirea personalului care v-a deservii baza, se trece la intocmirea procesului verbal de predare-receptie.

Fatade- I, II, III

Diagrama de flux tehnologic si plan aranjare

×