Prezentarea firmei

Socetatea comerciala HETECH, este reprezentanta din Romania a renumitei firme producatoare de tehnologie pentru selectarea, uscarea si depozitarea cerealelor, HETECH din Ungaria.

HETECH a fost infintata in anul 1998, si momentan este una din intreprinderile cele mai renumite din Ungaria in domeniul depozitarii, uscarii si selectarii cerealelor. Productia utilajelor, se face, pe utilaje moderne comandate de calculatoare, de aici rezulta o calitate perfecta la toate produsele. De numele firmei se leaga, realizarea a peste 300 de investitii facute in domeniu si o capacitate de depozitare de circa 1.000.000 tone realizate in ultimii 18 ani, atit in Ungaria cit si in tarile limitrofe.

In ultima perioada pentru ridicarea standardului de calitate, HETECH a facut mai multe investitii in domeniul productiei. A construit o hala noua de productie, echipata cu utilaje performante pentru prelucrare, baze de productie CNC. In ultimul an am obtinut rezultate foarte bune in exploatarea pietei externe, iar acasa am obtinut rezultate bune in proiectarea si constructia uscatoarelor. Utilajele produse de noi, corespund normelor si cerintelor uniunii europene.

Baza de productie

Am inceput activitatea de productie in locatia actuala, in anul 2006- intr-o baza de productie cu suprafata mica, de doar 1200 metrii patrati si cu un personal in numar de 6 lacatusi-mecanici si 10 tehnicieni.

Santem mandrii, ca in perioada trecuta de atunci, numarul personalului sa inmultit de mai multe ori, s-a marit baza de productie la 1800 metrii patrati, in care cu ajutorul echipamentelor moderne si al personalului cu o calificare foarte inalta, reusim sa ne fabricam propriile produse din gama uscatoarelor, selectoarelor, echipamentelor de manipulare a cerealelor, la un nivel de calitate foarte ridicat.

In anul 2015, am inaugurat noua magazie de piese, cu suprafata de 3000 mp.

Baza de depozitare

Scopul construirii noii baze de depozitare, este marirea capacitatii logistice si deservirea cat mai rapida a clientilor nostrii. Prin sistemul de deservire din noua baza de depozitare, reusim deservirea promta si fara probleme a clientilor nostrii. Amplasarea depozitului, sistemul de receptie si livrare, informatizarea activitatilor administrative, fac ca echipamentele noi care deservesc livrarea si aprovizionarea, sa optimizeze si scurteze timpul de raspuns la orice fel de solicitare venita din partea clientilor nostrii.

×