+36 (76) 509–030 - Fax: +36 (76) 509–031  |  info@hetech.hu 0364.882 050 - Fax: 0364.882 050  |  office@hetech.ro

ECHIPAMENTE PRINCIPALE

Fabricarea curatitoarelor de cereale si a selectoarelor de seminte

Gama de produse pentru curatirea si selectarea cerealelor si semintelor, sant dezvoltate impreuna cu renumita firma producatoare de seminte,Tisza Vetőmag Kft, si sant potrivite atat micilor producatori, cat si producatorilor industriali.

Cerealele recoltate contin corpuri si seminte straine, sparturi, boabe necorespunzatoare, astfel ca inainte de depozitare, cerealele necesita curatire, cu aceste echipamente introduse in fluxul tehnologic.

Caracteristicile principale ale curatitoarelor:

  1. Constructie metalica masiva, care asigura efectuarea operatiilor de curatire cu ajutorul ansamblului de site plane
  2. Cilindru dozator canelat care asigura dozarea corespunzatoare, distribuie uniform cerealele pe site, reduce viteza de cadere a cerealelor si eficientizeaza exhaustarea.
  3. Echipate cu 3 nivele de selectare cu ughiuri de inclinatie diferite, cu suprafata de 5 mp fiind corespunzatoare atat micilor producatori cat si producatorilor de capacitate mare.
  4. Curatitorul este prevazut cu un sistem de pre si post aspirare foarte eficient, care este perfect sincronizat, cu capacitatea de selectare a sitelor. Particulele extrase de catre sistemul de aspirare se aseaza pe fundul camerei de expansiune, iar de aici sant transportate cu ajutorul a 2 snecuri, astfel ca exhaustarea poate fi reglata separat pe fiecare parte a selectorului. Eficienta operatiunii de axhaustare , este asigurata de catre ventilatorul montat pe ciclonul separator de praf.

Referinte curatitoare de cereale si selectoare de seminte

Contactați personalul nostru cu încredere​

Hollósi László

manager comercial

Csabai Viktor

vânzări și marketing

Rácz Attila

inginer-vânzător

Borics Miklós

inginer-vânzător

Aveți o întrebare? Doriți să solicitați o ofertă? Contactați-ne!

×